PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kaza aykut urak

ümmet perkitan
16.11.09, 11:31
motokolikten cemal(adrenalinR1) arkadaşımızdan alıntı yaptım

sevgili arkadaşlar..
dün kilyos dönüşümüzde bayrampaşa sapağında virajda su birikintisinin olması sebebi ile,aykut arkadaşımızın motoru savrulup bariyerlere çarpmıştır.kendisi ve artçısı tüm hızları ile bariyerlere vurmuşlardır.kaza öncesinde hızları 50-60 km idi.kendilerine gelince vakıf guraba hastanesinde(vatan caddesi fatih)yatmaktadırlar..
aykut arkadaşımızın omurgasında malesef kırık tespit edilmiştir.sağ ciğerinde yaralanma var.diren bağlı.kanama şu an itibari ile durmuş.gece ameliyata alıcaklardı 2.00 ye kadar orada idim almadılar.gerek kalmadı.yalnız bugün ciddi omuga ameliyatı olacak,platin takılacak.aykut arkadaşımızında bilinci açık.diger arkadaşın durumu ise ameliyata aldılar.böbreğinin birisini ve safra kesesini aldılar.diger böbreğide çok iyi değil.müşaade altında tutuluyo.bilinci açık çok şükür..allah yardımcıları olsun..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
bu arada AYKUT URAK arkadaşımızın kan grubu B(rh)-
dün lazım oldu 4 ünite temin edildi.gene kana ihtiyaç olabilir..bu grupta kanı olan arkadaşlar bana ve diğer arkadaşlara bilgi verirler ise sevinirim.
CEMAL:0535 770 93 44 -0533 300 11 03

Adabeyi
16.11.09, 11:43
Aykut arkadaşımızın geçirdiği kaza beni çok üzdü tabi artçısıda. İkisinede çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletir Allahtan acil şifalar dilerim.

deer_152
16.11.09, 01:01
geçmiş olsun
acil şifalar her ikisinede

isa.vatan
16.11.09, 05:16
çok üzüldüm ikisinede geçmiş olsun acil şifalar...

ümmet perkitan
17.11.09, 03:34
aykut için son durum....yarım saat evvel ziyaretine gitmişler aşkınlar,oturup sohbet etmişler hatta gülüşmüşler bile,herkesin iyi niyetli mesjlarını almış teşekkür ediyomuş hepimize.

deer_152
17.11.09, 05:50
bu iyi haber
kısa zamanda toparlanırlar inşallah

ümmet perkitan
17.11.09, 06:01
aykutta ve ayşende son durum motokolik modlarından maviheyacan nicli isa kardeşimişin yazdıkları:

ARKADAŞLAR ÖNEMLİDİR ...!!!
AYKUT un doktorlarıyla görüştük... AYKUT riskli bir ameliyat geçirdi.enfeksiyon kapma riski yüksek olduğu için bir müddet ziyaretçi kabul edilmesinin doğru olmayacağını söylediler.Ailesi de bu konuda her ne kadar dile getiremeselerde önemli olan kardeşimizin sağlığı söz konusu olduğu için anlayışınıza sığınarak ziyaret taleplerinizi ertelemenizi istirham ediyoruz.umarız bizi ve ailesini anlayışla karşılarsınız.biz hepinizin selamlarını iletiyoruz hatta yanında siteye girdik yazılanları da okudu kardeşimiz.çok büyük moral oldu ona da.sağolun var olun.biliyoruz ki sizlerin duasıyla AYKUT kardeşimiz ayakta.yinede dualarınızı eksik etmeyin. bir kaç gün sonra riskli sayılabilecek bir ameliyat daha yapılacak.ve daha sonra da kardeşimiz ALLAH ın izniyle sağlığına kavuşacak.Şimdiden anlayışınız için teşekkür ediyoruz...Diğer arkadaşımız AYŞEN inde sağlık durumu çok iyi. doktorları bir kaç güne kadar taburcu olabileceğini söylediler.Onun da herkese selamı var....

ümmet perkitan
18.11.09, 04:42
işte aykutun son hali isadan alıntı yaptım motokolikten

arkadaşlar biraz önce bülent abiyle beraber kardeşimizin yanından geliyoruz durumu gayet iyi kendisiyle görüşemedik ama ailesinden bilgi aldık sabah kahvaltı yapmış morali yerindeymiş ve ayağının ikisinide hisetmeye başlamış gerçekten bu aldığımız haberlerin en güzeliydi inanın çok sevindik sizlerin selamınıda ailesi aracılığı ile kendisine iletiyoruz hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin işallah kardeşimiz salığına kavuşacak...

deer_152
18.11.09, 06:29
iyi haberlerini bekliyoruz ümmet abi

isa.vatan
20.11.09, 06:16
dualarımız onlarla inşllah en kısa zamanda iyileşir ikiside iyi olduklarına sevindim...

Jimmy
22.11.09, 09:24
umarım yakında sağlığına kavuşur.

ümmet perkitan
24.11.09, 01:33
işte aykutun motokolikteki arkadaşlardan aldığım son bilgileri

Alıntı:
züppermen´isimli üyeden Alıntı http://www.motokolik.com/images/cars-red/buttons/viewpost.gif (http://www.motokolik.com/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/3302-kaza-aykut-urak-post45139.html#post45139)
arkadaslar şimdi bülent kardeşimle görüştüm hastaneden aykut un ameliyatı çok güzel geçmiş ve allaha şükürler olsun sinirlerde sağlammış bayramdan önce bu harika haber eminim hepinizi çok sevindiricek

Alıntı:
hackiso´isimli üyeden Alıntı http://www.motokolik.com/images/cars-red/buttons/viewpost.gif (http://www.motokolik.com/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/3302-kaza-aykut-urak-post45143.html#post45143)
H.sonu hastanedeydik aykut abinin durumu iyi ama bi süre gözetimde kalıcak y.dışından gelen ilaçlar ailesinin yüzündeki duygu yakın ardaşlarının çabası herkezin bişiler yaptıgını gösteriyo aykut ve ayşen yalnız değil akrabalar ve arkdaşlar tarafından dewamlı ziyaret var ve artık hastane güvenliği doktorlar olaya şaşkınlıkla bakıyolar ayşen gayet iyi hastane koridorlarında olta atıyo du en son gördüğümde fakat kolundan biras porblemi var en kısa zamanda iyileşicek ve küçük bi operasyon geçiricek kalkıncada motora biniceğini söyledi yüzü hep gülüyodu ayşen sen çok güçlüsün hep öle olucaksın yanındayız....

Alıntı:
rüzgarın kızı´isimli üyeden Alıntı http://www.motokolik.com/images/cars-red/buttons/viewpost.gif (http://www.motokolik.com/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/3302-kaza-aykut-urak-post45117.html#post45117)
arakadaşlar brn aykutun artçısıyım maaalesef talihsiz bir kaza geçirdik ama ikimizde iiiz çok şükür bugün gördüm aykutu yarın amelitaı var inş sağsalim çıkacak o çok güçlü bir adam bunu atlatck dua edioruz hep salı günüde benm ameliyatım var dualarınızı üstümüxden eksik etmeyin yanımızda olan olmayan herkese tşkrlr...

bu bilgiler için hepinize çok teşekkürler sayenizde rahatladık piskolejk olarak,böle iyi haberlerin gelmesi dileklerimizle.

BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BU HAYAT

kardeşim omurgada ki kırık platin le düzeltildi.sinirler sağlammış çok şükür kalıcı bir rahatsızlığı olmayacak.bundan sonrası tedavi süreci işte fizyoterapi filan ama neticede iyileşecek yani. :)
Cemal kardeşimiz saat 9 gibi hastanedeydi.ondan aldığımız haberleri veriyorum ..önce özetler.. başbakan tayyip ERDOĞAN . :)
aykut kardeşimiz yoğun bakımdan çıkmış.normal odaya alınıyor şu sıralarda galiba.buradan sürekli yanında olan ve bize en doğru haberleri veren motokolik ajansından CEMAL kardeşimize teşekkür ediyor ve şu naçizane hediyemi kabul buyurmasını istirham ediyorum. teşekkürler CEMAL. bizim hastanede gözümüz kulağımız ve bilumum organlarımız oldun...:D ... ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ...!

ümmet perkitan
24.11.09, 07:29
ve aykut aramızda

512a2f68-0467-4683-a596-d230dd481db2

dcb5959d-5541-4cd6-a1ad-4d4b646b925c

UFUK
24.11.09, 09:53
aykutun son durumu süper abi sanada hayırlı yolculuklar.

deer_152
24.11.09, 10:33
iyileşmeleri sevindirici ama havalar oldukça bozuk bu aralar dikkatli olmak lazım

ümmet perkitan
25.11.09, 03:49
işte aykut ve ayşende son durum 500 km hızla geri dönüyor herikiside.motokolikten cemal kardeşin yazsını aynen aktarıyom.

adrenalinR1;45208]günaydın arkadaşlar..
dün gece hastanedeydim.aykut kardeşimizin operasyonu çok iyi geçti.sinirlerde problem yok.en kısa zamanda fizik tedavi ile düzelicek.kendisi şu an çok yorgun.ameliyat çok yormuş kendisini.acıları var şimdilik.ama yarından sonra kendisini toparlar.bu arada ziyaretine gitmek isteyen arkadaşlar bugün düşünmesinler.enfeksiyon riski var.aileside maske ile duruyor yanında.ama yarından sonra acıları hafifliyecek.video daki gibi neşeli halini yine göreceğiz;)
ayşen arkadaşımızında dün ameliyatı (sol kırık kol)başarılı geçmiş.platin takılmış.onunda dün akşam ağrıları fazla idi.zannedersem bugün kendini toparlar..hepinize selamları var.hastalarımızın son rutuşları yapılıyor.yakında aramızda olacaklar;);)
yalnız yukarıda bi yazı okudum.motora binmezler diye...yok yokkk bunların ikiside akıllanmaz:D:Dbana aykut sürekli motorunu soruyor.geziyorum diyorum senin motorunla.deli oluyor:):)aklı hala motorunda..
ayşende şuradan bi çıkalımda sstress atmak için motora binmek istiyorum diyor:Ddeli bunlar:D:D [/QUOTE]

isa.vatan
26.11.09, 01:24
iyi oldu bu haber sevindik son durumlarına...

ümmet perkitan
26.11.09, 12:07
beklenen haberler yavaş yavaş gelmeye başladı hadi hayırlısı ayşene geçmiş olsun aykutada azdaha sabır diyorum taze bilgiler için cemal ve isaya teşekkürler.

adrenalinR1;45219]arkadaşlar...
ayşen arkadaşımızı taburcu ettik bu akşam üstü.hadi bakalım hayırlısı.yürüyerek çıktı hastaneden.artık evinde ziyarete gidersiniz:):)
aykut kardeşimde çok iyi.özel odaya aldırdık.şimdi oda rahatladı.ama biraz daha hastanede misafir kalıcak.inşallah ayşen gibi oda birkaç hafta sonra taburcu olacak..herkese selamları var arkadaşlar.[/QUOTE]

maviheyecan;45224]arkadaşlar biraz önce bülent abiyle kardeşimizin yanından geldik kendisi çok iyi ama kotrol filminde kardeşimize takılan onbir vidadan bir tanesi kemiğin hasarlı bölgesine geldiği için yarın küçük bi operasyon daha geçirecek ameliyat sorası yoğun bakıma alınmadan tekrar odasına geçicek allahtan temenimiz yarınki ameliyatının başarılı geçmesi inşallah doktorların deyimine göre basit bi ameliyat sadece takılan vida sökülüp sağlam yere vidalanacak...[/QUOTE]

ümmet perkitan
07.12.09, 09:52
motokolikten isa kardeşimizin aykut hakkındaki son bilgileri:

maviheyecan;45467]kardeşimiz bugün sabah saatlerinde ameliyata girdi ameliyatın nedeni omurgasının enfeksiyon kapmış olması ve bu nedenle takılan platin tekrar söküldü ve o bölge temizlendi ve daha sora yoğun bakıma alındı ameliyatın iyi geçtiği ve o bölgenin mikroplardan iyice temizlendiği yönünde ve kardeşimiz biraz kendini toparlıyınca sökülen platin tekrar yerine takılacak...[/QUOTE]

isa.vatan
08.12.09, 06:18
iyi haberlerini bekliyoruz...

ümmet perkitan
29.12.09, 09:21
aykut hakkında son geişmeleri motokolikten bülent macit kardeşimizden alıntı yapıyorum,iyileşme süreci başlamış.

mavikorku;45716]arkadaşlar son bi haber de ben vereyim. dün yani pazar günü isa kardeşimle yanına gittik aykut un.ciğerlerinde enfeksiyon iyileşiyor ve bu sebepten dolayı ciğerde su toplaması yapıyormuş.doğal bir iyileşme süreci yani.o yüzden de göğüs cerrahisi bölümü olan bir hastaneye sevkedildi.çapa tıp fakültesine.biz dün Aykut u gördük ambulansa binerken. el salladı,zafer işareti yaptı.artık o enfeksiyon belası kontrol altına alındı çok şükür.bundan sonra iyileşme süreci başlıyor.dualarınızı ve iyi dileklerinizi bekliyoruz.merak etmeyin burdan yazan herkesin selamı ,iyi dilekleri; kardeşimize benim,isa nın veya CEMAL in vasıtasıyla iletiliyor..hepinize selamı var ....!

daisyfatih
02.01.10, 12:45
çok büyük geçmiş olsun umarım kısa sürede ayağa kalkar

ümmet perkitan
08.01.10, 05:07
motokolikten bülent kardeşimizin aykut hakkındaki son ve iyi gelişmeyi aynen aktarıyorum, allaha şükürler olsun haberler iyi geliyor.

[QUOTE=mavikorku;45849]bu sabah yani 7 ocak sabahı babasıyla görüştüm. dün akşam yanına girebilmiş. aykut çok iyi dedi ve ağladı adam mutluluktan. bu sabah kalkmış hanımıyla eyüp sultan hazretlerine gitmiş.dua etmiş.allah bize ve ailesine bağışladı onu.şükürler olsun allahıma .

deer_152
13.01.10, 03:44
iyi haberlerinin devamını bekliyoruz

ümmet perkitan
23.01.10, 11:49
sevindirici bir haber motokolikten camal kardeşimizden geldi aynen aktarıyorum,sağolsın cemal kardeşim.

arkadaşlar merhaba..
dün aykutun yanında idim.akşam 11.00 e kadar sohbet muhabbet ettik.sağlık durumu.gayet iyiye gidiyor maaşallah.hepinizee çok ama çok selamları var.aranıza dönücem,eskisi gibi olacak yine diyor.eminim bu hırs ve bu arzu ile çabuk toparlanacak.yakında evde istirahat etme olayı var.aldığım bilgi bu yönde..evde toparlanması daha kolay olur.hem bakım hemde hijyen yönünden iyi olucağı kanaat getirilmiş.hadiii aykutummm seni seven bütün dostların bak burada..çabuk gel aramıza seni çok össlüyosssss

ümmet perkitan
08.02.10, 03:23
aykutun kendi yazısından alıntı:kardeşimiz hızla iyileşiyo gözümüz aydın çok özledik onu yazdıkları bizi çok sevindirdi,inşallah aramıza çabuk döner.

arkadaslar hepınızden teker teker allah razı olsun allahımda dusmanımın basınan vermesın zor durum 2 ayı falan bıtırdım hala yogun bakımdayım bu odada anlatılama< bırsey zor ıste durumum ıyıye ggıdıyor ayaklarımı hıssetmıyorum ama duzelecekmıs ınsallah bıraz platın aadam olacagız zor yazabılıyorum ondan yazamıyorum affedın benı bende hepınızı yemın ederım cok ozledım hepınız dua edın allah razı olsun.bır kac haftaya yogun bakımdan cıkacagım burda servıste ozel bır odayayada eve yogun bakımdayım durumu anlıyorsunuzdur makınalarla yasıyorum.ama bıttı sukur cok az kaldı.

ümmet perkitan
23.02.10, 08:23
işte aykut kardeşimizin son durumu çok keyifli görünüyor.

Bu gün aykut kardesımızı ziyaret edicektim ki şükrü aradı bende ziyarete gidiyorum dedi ve bulustuk ve cok ıyı oldu kac gundur nıyetlenıyorum kısmet olmamıstı ustumde yuk vardı resmen rahatladım allaha sukur benim bekledımden cok iyi gördum allah bir an önce daha güzel sağlıklı günleri kısmet etsin[/COLOR]
http://i820.photobucket.com/albums/zz125/zuppermen/22022010407.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz125/zuppermen/22022010406.jpg[/QUOTE]

ilhan yörük
23.02.10, 11:29
aykut arkadaşa çok geçmiş olsun...