PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : afrika motor turu...

mehmet özkoçak
19.04.10, 06:14
kıymetli arkadaşlar.
4 mayıs 2010 tarihinde itlaya motoforpeace onlus derneginin organizwe ettigi italya tunus libya mısır sudan etyopya kenya tanzanya malavi mozambik guney afrika olmak uzere 2 aylık bir motrosiklet turuna katılıyorum.
turkiyeden tek ben katılacagım donuste gezi ve anılarımı buradan resimlerle yayınlamak isterim...e-mail adresim ta2om@hotmail.com.
ilgilenen arkadaşlara mail atabilirim.
bu geziyi italyan motoforpeace dernegi organize etmektedirler.

ümmet perkitan
19.04.10, 07:37
mehmet komserim sabırsızlıkla bekliyoruz o muhteşem gezinizi ve güzergahlarınızı,sağsalim zavkle gidin gelin inşallah.duyurunuz için teşekkürler.

By Mükemmel
19.04.10, 08:20
Yolunuz açık olsun, yapacağınız gezi paylaşımlarını merakla bekliyoruz.

deer_152
20.04.10, 01:28
şimdiden hayırlı yolculuklar

katılım şartları hakkındada bilgi verirseniz belki ileride değerlendirmek isteyenler olabilir

mehmet özkoçak
21.04.10, 03:29
sayın arkadaşlar.
katılım sartları hakkında bilgi isteniyor.
menuniyetle acıklayayım.bu organisasyon italyan polis teşkilatı tarafından 2002 den beri yapılıyor .katılmak için ıpa polis teşkilatına üye olmak sartı vardır.ayrıca bu tura katılan organizasyondaki katılımcılar motoforpeace onlus tarafından seciliyor.
kısacası eger bu vakıf işi turkıyeye uyarsa bizde turkiyede böyle vakıf kurma çalısmaları başlatabiliriz.
bana e-mail atan arkadaşlara bu yolculuk için yapılan planı gönderebilirim.bilgi bakımından.

deer_152
21.04.10, 07:30
bilgilendirme için teşekkürler
umarım Türkiyede de bu şekilde bir vakıf kurabilirsiniz

isa.vatan
22.04.10, 10:22
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...

SinanAKSU
09.05.10, 03:37
Yolunuz açık olsun.
Gezi raporlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.