Şeref YILDIRIM
05.06.10, 03:03
Fiyat : 1.650 TL
16 jant büyük tekerlek, motorsiklet boyutunda scooter`dır
150 CC 4 zamanlı ve hava soğutmalı güçlü motoruyla performansı ve yol tutuşu çok iyi bir araçtır.
Tekerlek çapının büyük ve oturma yerinin normal scooter tipi motorsikletlere göre yüksek olması nedeniyle, yollardaki bozuk zeminlerde yüksek sürüş konforu sağlamaktadır.
8-10 ay önce aldım ve pek kullanmadım daha doğrusu motor kullanmaya yeni başlayan biri olarak bana çok büyük geldiğinden kullanamadım.
Yarı kapalı garajda duruyor ve hafta sonları ancak kullanmaya zamanım oluyor.
Şu anda 1.200 KM yol yapmış durumda ve hiç arıza yapmadı,
arkaya safebet marka kapalı sepet taktırmak dışında her şeyiyle orjinaldir.
Kanuni Motorun, Keeway Outlook ve Asya Motor AS 150 T6A modelleri segmentindedir ve bu segmentteki araçların satış fiyatları incelendiğinde istediğim fiyatın ne denli düşük olduğu görülebilir.
Bu sınıftaki motorların sıfır satış fiyatları : 2.500 - 4.000 TL arasındadır.
Garantisi devam ediyor ve bitmesine 1 yıl süre var.
Boyuma uygun ve yeni sürücü olarak kolay kullanabileceğim daha küçük bir motor almayı düşündüğüm için satıyorum.
2008 den aşağı olmamak üzere Mondial 150 ZC model motorsikletle takas düşünürüm. Eşdeğer ve benzer başka bir model de olabilir.
16 jant büyük tekerlek, motorsiklet boyutunda scooter`dır
150 CC 4 zamanlı ve hava soğutmalı güçlü motoruyla performansı ve yol tutuşu çok iyi bir araçtır.
Tekerlek çapının büyük ve oturma yerinin normal scooter tipi motorsikletlere göre yüksek olması nedeniyle, yollardaki bozuk zeminlerde yüksek sürüş konforu sağlamaktadır.
8-10 ay önce aldım ve pek kullanmadım daha doğrusu motor kullanmaya yeni başlayan biri olarak bana çok büyük geldiğinden kullanamadım.
Yarı kapalı garajda duruyor ve hafta sonları ancak kullanmaya zamanım oluyor.
Şu anda 1.200 KM yol yapmış durumda ve hiç arıza yapmadı,
arkaya safebet marka kapalı sepet taktırmak dışında her şeyiyle orjinaldir.
Kanuni Motorun, Keeway Outlook ve Asya Motor AS 150 T6A modelleri segmentindedir ve bu segmentteki araçların satış fiyatları incelendiğinde istediğim fiyatın ne denli düşük olduğu görülebilir.
Bu sınıftaki motorların sıfır satış fiyatları : 2.500 - 4.000 TL arasındadır.
Garantisi devam ediyor ve bitmesine 1 yıl süre var.
Boyuma uygun ve yeni sürücü olarak kolay kullanabileceğim daha küçük bir motor almayı düşündüğüm için satıyorum.
2008 den aşağı olmamak üzere Mondial 150 ZC model motorsikletle takas düşünürüm. Eşdeğer ve benzer başka bir model de olabilir.